Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                 
 
Wat zijn yantra's?

Vedische yantra's zijn geometrische figuren die bedoeld zijn om energieën uit te drukken. Net als elke elementaire geometrische figuur, een rechte lijn, een vierkant, een kruis of een driehoek etc, een symbolische waarde heeft die overeenkomt met de basisbegrippen, zo symboliseren ook de yantra's energie. Yantra's zijn de krachten van mantra's.  
Tijdens het zingen van een mantra op de juiste manier ontstaat er een bepaalde energie vorm (luchttrilling) en deze wordt uitgedrukt als een yantra. 

Yantra's kunnen worden getrokken, gegraveerd of geschilderd op een verscheidenheid aan stoffen. De klassieke vijf tantrische oppervlakken zijn goud, zilver, koper, kristal, berkenblad.  Als ze op papier worden getekend dan wordt er meestal ashtgandha gebruikt als inkt. Voordat een yantra geschikt is voor puja, moet  er eerst pranapratishta plaats vinden. Dit betekent letterlijk ''het schenken van leven''.  
De Vedische yantra's zijn ontworpen om negatieve energie te verwijderen en voor het verkrijgen van een bepaald resultaat. Dit zijn de wensen van de desbetreffende persoon. De yantra wordt  dagelijks gezien en vereerd met wierook, diya, bloemen en sandelhout. Het zegent de vereerder met succes en rijkdom.  
De yantra kan ons in contact brengen met extreem hoge energieën die van onschatbare waarde zijn voor mensen op het spirituele pad. Ook bij het openen van de 7 chakra's kan een yantra helpen. 

De zeven chakra's zijn:- Moel adhaar- Swadhisthaan- Mani pura- Anaahat- Wishudha- Aagya- Sahastradhaar.
   
Er staat geschreven dat de goden verblijven in de yantra's en door het uitvoeren van Puja of aanbidding van yantra's kan men hen tevreden stellen, negatieve effecten van planeten verwijderen en de stroom van positieve invloeden verhogen.
   
Soorten yantra's.

Er zijn verschillende soorten yantra's voor verschillende doeleinden. Zij kunnen u helpen om succes te bereiken in uw bedrijf. Zij brengen uw personeel  onder uw ''controle''. Yantra's brengen een rijkdom en welvaart aan u. De yantra's moeten worden gezuiverd en geactiveerd voordat u het gebruikt. Yantra's bekrachtigd tijdens de nachten van Maha Shivratri, Holi en Divali zijn het meest effectief en krachtig. Yantra's worden meestal gebruikt voor het tegengaan van de schadelijke effecten van de planeten. 
Yantra's en mantra's zijn met elkaar verbonden, elk Yantra heeft een overeenkomstige mantra.   

  
Er zijn verschillende soorten yantra's :1. Pooja Yantra: yantra's die worden gebruikt in tempels.
2. Dan zijn er yantra's die specifiek zijn voor elke godheid als Durga, Ganpati enzovoort. 
3. Er zijn ook yantra's voor specifieke doeleinden zoals bescherming tegen ziekte, huiselijke problemen, vijand en ga zo maar door. 

Yantra's worden gemaakt op koper, zilver, goud en bhojpatra. 


De soorten yantra's:
 
Baglamukhi Yantra: voor bescherming, overwinning op vijanden en winnen van rechtszaken.  
Bhairon Yantra: voor verwijderen van de effecten van zwarte magie.  
Bhagya Vardhak Yantra: voor veel geluk en succes in de politiek.  
Bhoot Pret Nivaran Yantra: ter bescherming tegen boze geesten.  
Ganesha Yantra: voor succes in werk en bedrijf.  
Gayatri Yantra: voor onderwijs, beschermt tegen vijanden.  
Hanuman Yantra: voor bescherming, voor zakelijk succes.  
Kuber Yantra: voor rijkdom & geld.  
Kanakdhara Lakshmi Yantra: voor rijkdom/goud, om rijkdom te winnen.  
Kaalsarp Yantra: vermindert de nadelige gevolgen van de Kaalsarpa Yoga.  
Karya siddhi Yantra: success voor uw bedrijf. Lagan Yog Yantra: voor huwelijk.  
Mahakali Yantra: voor het overwinnen van vijanden. Mahamritunjay Yantra: voor de gezondheid en een lang leven.  
Shri Yantra: voor rijkdom, succes, voorspoed, welvaart en vooruitgang (de meest krachtige yantra).      
Santan Gopal Yantra: voor kinderen, voorkomt een miskraam.  
Saraswati Yantra: voor onderwijs, ontwikkelt en vergroot de kennis.  
Vyapara Vridhdhi Yantra: toename van ondernemingswinst.  
Vahana Durghatna nashak Yantra: voor de bescherming tegen auto ongelukken.
  
Indien tijdens het activeren van een yantra ook de bijbehorende godheid wordt vereerd dan is succes gegarandeerd. Het activeren van yantra's moet dus wel op gunstige tijdstippen gebeuren.
 
Bhagvadgeeta als yantra/beschermer.
  
Een politie agent ging in de late avonduren na zijn dienst naar huis. Onderweg zag hij in het maanlicht een mooie vrouw zitten onder een boom. Hij begon te praten met haar. Deze vrouw was een TJOERAIL, dit is een vrouwelijke spook. Vrouwen die in hun leven op een zeer overdreven manier van mannen gaan ''houden'', dus op een extreme manier een mannen liefhebber worden, zulke vrouwen worden na hun dood een TJOERAIL. 

De vrouw vroeg aan de agent: zal ik met je meegaan? De agent vond het goed. En zo kwam de vrouw elke avond bij de agent. Zij kregen een zogenaamde man-vrouw relatie. Een keer vergat de agent het licht in de kamer uit te doen, en vroeg aan haar om dit alsnog te doen. Zij maakte haar armen langer en deed het licht uit. Toen de agent dit zag wist hij meteen dat zij niet een normale vrouw was. De TJOERAIL zei dat ze hem zou doden als hij aan anderen over haar zou vertellen. Doordat de agent dus gemeenschap had met een TJOERAIL, ging zijn gezondheid snel achteruit. Hij ging uiteindelijk naar de dokter, en deze schreef hem wat medicijnen voor. 

In India komt het wel eens voor dat men ook medicijnen/pillen krijgt in opgerolde papier. Ook deze agent kreeg zijn medicijnen/pillen op deze manier. Toen hij weer in de avond thuis kwam zag hij de TJOERAIL op een grote afstand van hem staan. Ze zei: Gooi datgene weg wat je in je zak hebt. De agent deed dit niet. Zij bleef dit elke keer vragen. De agent had al een vermoeden dat er iets bijzonders in zijn zak moest zitten. Na lang vragen gaf de TJOERAIL het op en ging ze weg. De agent keek wat er in zijn zak was, en zag dat de pillen waren opgerold in twee bladzijden van de bhagvadgeeta. Sindsdien droeg de agent in zijn borstzak altijd een bhagvadgeeta. Twee bladzijden uit de bhagvadgeeta hadden hem verlost van een TJOERAIL.  
       
 
Sphatik shree yantra.
                        
Heeft u ernstige financiële problemen? Dan kan de Shree yantra, gemaakt van bergkristal, u zeker helpen. Deze yantra staat bekend als een schenker van rijkdom, gezondheid en succes. Indien de acht gedaanten van Mahalakshmi hierin geactiveerd worden in naam van de gebruiker, dan zal de desbetreffende persoon veel financiële voorspoed, en ook onverwachtse rijkdom (loterij) krijgen.Tijdens navaratri op de achtste dag of een andere gunstige tijdstip wordt deze yantra geactiveerd. Daarna kan deze yantra in uw huis, winkel, bedrijfskluis of in uw gebedsruimte worden geplaatst. Hierna moet u wel elke dag wierook en diya omheen draaien, voor uw wensen bidden en een Lakshmi mantra reciteren.